Saturday, February 20, 2010

Banyak membantu

Assalamualaikum. W.B.T.H

1- AlhamduliLLah syukur tidak terhingga buat RabulJalil Tuhan semesta alam atas limpah dan kurniaNya. Selawat dan salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad para sahabat tabi' tabiin. serta seluruh pejuang agama Allah. Para alim ulama' dan seluruh ummat Islam.

2- AlhamduliLLah dah hampir 13 hari bergelar suami. Masa bujang dan masa berkahwin perlu saya sesuaikan dengan penuh susunan. Dalam masa yang sama blog saya dan isteri memang tidak diupdate buat seketika. Mohon maaf, rumah baru kami memang masih belum dipasangkan internet. Almaklumlah jemputan arab untuk memasangnya sudah sekian kalinya. Namun masih belum kunjung tiba. Katanya "hagi lak"(aku akan datang). Tapi, Entah bila.

3- Dikesempatan ini, sebagai penghargaan kepada semua yang banyak membantu secara langsung mahupun secara tidak langsung sepanjang perjalanan majlis perkahwinan kami pada 7 Feb 2010 dan 8 Feb 2010. Kami tersangat mengucapkan ribuan terima kasih yang tidak terhingga. Tak termampu nak membalas jasa kalian semua. Semoga Allah menganjarkan pahala diakhirat kelak.

4- Juga ucapan terima kasih kepada mereka yang hadir ke walimah kami dan bertambah-tambah menyerikan serta berkat mudah-mudahan. Semoga bertambah mengeeratkan lagi hubungan ikatan ukhuwah sesama kita. Mudahan kalian juga sentiasa tertanam di dalam hati masing-masing untuk menunaikan amalan sunnah yang sangat mulia ini.

5- Akhirnya, mohon maaf sepanjang berurusan sebelum dan selepasnya jika ada tersalah dan tersilap yang tidak disengajakan.

3 comments:

Ahmad Huzaifah February 24, 2010 at 10:04 PM  

salam akhi..

barakallahulaka..wabaraka a'laikuma wajama'a bainakuma fi khair...

kullu sanah wa antum bikhair...

http://www.youtube.com/watch?v=fJeQU0qlm0Q&feature=related

日月神教-任我行 May 7, 2010 at 10:34 PM  

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

珍珠奶茶Eason May 13, 2010 at 2:22 AM  

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP