Wednesday, February 18, 2009

Bersama anak yatim tahfiz


Kelihatan gambar di atas di ambil sewaktu pejalanan di sekitar Momtaza sambil membantu menyelesaikan beberapa urusan anak-anak yatim al- wadi yang menuntut di Markaz bahasa dan kelas Al Quran di Markaz Profesor di Mandara Alexanderia secara intensif selama 16 peringkat.

Yang seronok sewaktu kami nk posing gambar ni ..ada sorang dari kalangan budak-budak ni dengan tiba-tiba megajak jom ustaz!kita bergambar kat sini..kat belakang tu cantik la gambar abang kat belakang tu pakai cermin mata..

kami semua tergelak tebahak-bahak..mahu tidaknya gambar yang di belakang tu adalah gambar presiden Mesir.Itu semua tidak penting oleh kerana mereka masih lagi baru dan banyak perkara yang perlu di beri pendedahan kepada mereka.Barangkali kalau gambar yang terpampang di situ gambar Osma bin laden mugkin depa kenal kot..

Begitulah beberapa keratan kenangan bersama anak2 yatim tahfiz ni.semoga Allah mempermudahkan segala pemahaman pengajian mereka sepanjang beberapa bulan di bumi Mesir.

"SELAMAT MENUNTUT ILMU DAN BERAMAL"

1 comments:

Zul Salleh - HP:0148541926 March 1, 2009 at 7:08 PM  

Salam

Terima kasih kerana sudi menjengah blog saya http://zulsalleh.blogspot.com Gembira kerana anda adalah anak-anak Al Wadi.Sebagai usaha untuk mempromosikan Rumah Yakin Al Wadi saya sedang usahakan membina laman web http://rumahyakin.bravehost.com semoga akan dapat memberi ruang dan peluang kepada lebih ramai yang berhasrat untuk membuat pelaburan dunia dan akhirat,Insha Allah!

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP